Pala voidetta

BE.BARE LIFE Lotion Bar

Lupaus: ”Lämpimän vaniljan ja appelsiiniöljyn tuoksuinen voidepala sisältää luonnon tunnetuimpia kosteuttavia ainesosia, kuten sheavoita, kookosöljyä, kaakaovoita ja mangovoita. Kosteuttavat ainesosat yhdessä E-vitamiinin tekevät voidepalasta täydellisen käytettäväksi kuiviin kantapäihin, kyynärpäihin tai mihin tahansa muualla kehossasi!”

Hinta: 13 £/ 4 kpl, Naturelle

Tuotepaketti ei sisällä ollenkaan muovia. Vartalovoidepala on pakattu pahvirasiaan. Voiteiden kanssa läträäminen jää pois kun voidepala liukuu iholla kuin itsestään. Ainoa huono puoli on, että voidepala alkaa sulaa heti ihon lämmöstä, mutta toisaalta sitä ei tarvitse painaa iholle. Pala annostelee voidetta itsestään iholle. Voide on helppo ottaa mukaan koska itse pakkaus ei vie ylimääräistä tilaa. Helppo pyrittää vaikkapa jaloille ja käsivarsille samalla kun katselee televisiota. Tuoksu ei ole liian voimakas, mutta hienostunut.

Tämän voisi jättää kylpyhuoneeseen ja käsien pesun yhteydessä voidepalaa voisi pyörittää kämmenissä.

Plussat: Kosteuttaa ihoa välittömästi. Voidepala liukuu iholla helposti ja annostelee voidetta sopivasti. Turha voiteilla läträäminen jää pois. Helppo kuljettaa mukana. Edullinen. Ei turhaa muovijätettä.

Miinukset: Voide pala sulaa helposti iholle. Paketista otettaessa alkaa heti sulaa lämpimiin käsiini.

MP: 4/5

Vartalotuotteista lisää täältä.

Share on Social Media