Aloha Mahalo!

Mahalo the vitality elixir facial serum

Lupaus: ”Vitality Elixir on erinomainen öljyseerumi erityisesti epätasapainoiselle iholle – se auttaa vähentämään epäpuhtauksia ja lisäämään ihon hehkua. Ei tuki ihohuokosia! Seerumin pohjana on vulkaanisessa maaperässä kasvanut polynesialainen tamanuöljy. Tähän iholle ihmeitä tekevään superöljyyn on yhdistetty runsaasti omega-3 rasvahappoja sisältävää chiansiemenuutetta edistämään ihon nuorekasta ulkonäköä. Tamanuöljy rauhoittaa aknea ja ehkäisee ihon arpeutumista. Kurkumauutteella on aknea, pigmenttiläiskiä ja tulehduksia hoitava vaikutus.

Tyrniuutteessa on runsaasti E-vitamiinia ja aminohappoja ja anti-age-vaikutteista beetakaroteenia, joka antaa iholle kauniin, terveen sävyn. Italianolkikukka uudistaa ihosoluja arpikudosta parantaen ja ihon rakennetta tasoittaen. Mustakuminansiemen on erinomainen ainesosa aknea, rosaceaa ja ihottumia aiheuttavia bakteereita vastaan. Helichrysum-öljy uudistaa ihoa, stimuloi solutuotantoa, vaalentaa arpia ja nopeuttaa epäpuhtauksien paranemista. Tulehduksia hillitsevien kurkuminoidien lähteenä Helichrysum auttaa ihoa paranemaan solutasolla. Sopii kaikille ihotyypeille. Erityisesti seuraavista iho-ongelmista kärsiville: ikääntymisen merkit, akne, epäpuhtaudet, punaisuus, pigmenttihäiriöt, juonteet, arvet ja ihoärsytykset. Ihanteellinen kaupungissa asuville korjaamaan ja suojaamaan ympäristösaasteiden aiheuttamia vaurioita. Öljyseerumin pullon kylkeen on kaiverrettu Oahun saari.”

Hinta: 129 €/ 30 ml, Naturelle

Mahalo Vitamiini eliksiiri

Plussat: kaunis puinen purkki, pipettiosa toimii hyvin. Parhaat kehut saa itse eliksiiri, joka ihan aidosti hoitaa ihoa. Näin minusta ainakin tuntuu ja päivien mittaan ihoni kunto paranee. Vaikutuksia vaikea todentaa, mutta omassa käytössäni kokemus puhui puolestaan.

Miinukset: Kallis

MP: 5/5

Yksi parhaista, ellei paras!

Lue lisää seerumeista täältä.

Share on Social Media