Luonnonkosmetiikka,  Meikkivoiteet

Eivät tulleet jäädäkseen

“re” evolve natural finish foundation

Lupaus: “Silikoniton, nestemäinen ja puolipeittävä meikkivoide, joka ei tuki ihohuokosia. Pysyy kauniina koko päivän ja kestää vettä ja hikoilua. Raikas ja kevyt lopputulos!”

Hinta: 57 €/ 29 ml, Naturelle

RMS foundation on kiinteän jo kulttimainetta niittäneen meikkivoiteen rinnalle tullut nestemäinen versio. Aivan kuten Kjaer Weissilläkin tuli tunnetun kiinteän meikkivoiteen rinnalle meikkivoideseerumi. Kokeilin kasvoilleni värisävyä 22. Kasvojeni iho on vaalea, mutta ei vaaleammasta päästä. Väri sopi hyvin ihoni sävyn kanssa. Hyvin vaalealle iholle suosittelen sävyä 00, mutta neutraalille ihosävylle ja semi vaalealle sopii varmasti 22. Plussaa peittävyydestä. Tosin meikkivoide jämähti heti ihoon. 

Meikki näyttää ihollani paksulta puuterin lisäämisen jälkeen – Ja tuntuu myös iholla paksulta kerrokselta. Lopputuloksena tunkkainen, kakkumainen paksu pakkeli. Missä se luvattu raikas lopputulos?! …Tunnin kuluttua kurkistin peiliin ja meikki näytti paremmalta. Se oli sulautunut ihooni ja näytti raikkaalta. Kuitenkaan kalvomainen tunne kasvojeni iholla ei ollut muuttunut.

Plussat: Peittää hyvin.

Miinukset: Kakkumainen lopputulos. Iho näyttää vanhalta. Meikki ei ole raikas.

MP: 1/5

Tämä ei tullut jäädäkseen!

RMS meikkivoide. Kokeilin värisävyä 22, joka toiseksi ylin.
Share on Social Media