Hiukset,  Hoitoaineet,  Ikääntyvä iho,  Kasvoseerumit,  Luonnonkosmetiikka,  Punaisuus,  Samea ja väsynyt iho

Eliksiiriä kasvoille

 Kasvoseerumi Juice Beautyltä, Antipodesilta ja Pure Beautyltä. Mikä näistä kolmesta on hehkutuksen ansainnut?

Pure Beauty Marula Oil

Pure Beauty Marula Oil

Lupaus: “Afrikan marulaöljyä pidetään yhtenä arvokkaimmista ihonhoitoöljyistä. Antioksidanttirikas öljy uutetaan marulapuun hedelmän siemenistä. 

Marulaöljy sisältää runsaasti linolihappoa sekä omega -6- ja -9- rasvahappoja. Öljy on erityisen hyvä kuivalle ja ikääntyvälle iholle, sillä se auttaa ehkäisemään vapaiden radikaalien aiheuttamia ikääntymisen merkkejä iholla, elvyttää sekä heleyttää ihoa. 

Hyvin imeytyvä öljy kosteuttaa, pehmentää ja silottaa ihoa sekä auttaa vähentämään punoitusta. Öljyä käytetään myös hiustenhoidossa, erityisesti kuivat ja kiharat hiukset hyötyvät marulaöljyn lisäämisestä esim. shampoon tai hoitoaineen sekaan tai sellaisenaan hiuslatvoihin ja hiuksiin.”

Hinta: 18,90 €/ 100 ml, Sinunapteekkisi

Plussat: Öljy levittyy hyvin iholle. Monitoimituote joka sopii kasvojen lisäksi hiuksille ja vartalolle. Miellyttävä tuoksu. Kolmikon edullisin.Tuntuu hyvältä iholla. Tuotetta helppo annostella pumppumekanismilla eikä se ole suhkautettava. Suihkutettava öljytuotteita kartan, koska suihkuttamalla sitä voi levitä vaatteisiin ja jättää niihin ikäviä rasvalänttejä.

Miinukset: Mielikuva tavallisesta tuotteesta hinnan ja ulkoasun takia. Ei houkuta käyttämään yhtä paljon kuin kahta kilpailevaa testituotetta, joiden hyödyistä ja vitamiineista on vakuuttavampi lista.

MP: 3/5

Lisäkommentti myöhemmin: Testasin tuotetta hiuksiin öljyhoitona. Ennen shampoopesua hieroin öljyä päänahkaani kauttaaltaan. Kärsin talvella kuivasta päänahasta jota kutittaa. Annoin öljyn vaikuttaa hetken ennen shampoopesua. Päänahkan kutina loppui ja se ei tuntunut enää kuivalta.

Päänahan hoidosta annan 5/5 pisteet!

Antipodes Divine Face Oil

Antipodes Divine Face Oil

Lupaus: “Tämä ravinnerikas ja ylellinen kasvoöljy stimuloi kollageenin tuotantoa ja auttaa vähentämään hienojen juonteiden, pigmenttiläiskien ja arpien syntyä.

Antipodesin Divine Face Oil kasvoöljy sisältää laadukkaita kasviöljyjä, kuten avokado-, jojoba-, macadamia- ja ruusunmarjaöljyä, jotka yhdessä pehmentävät, hoitavat ja ravitsevat ihoa monipuolisesti.

Kasvoöljyn kevyt koostumus imeytyy iholle hetkessä ja jättää ihon kuulaaksi, hoidetuksi ja pehmeäksi.

Antipodesin Divine Face Oil kasvoöljyn on tieteellisesti todistettu stimuloivan 1-tyypin kollageenin muodostumista ihmisen fibroblastisoluissa jopa 51%”

Täytyy myöntää, että olen viime aikoina tykästynyt Antipodesin tuotteisiin. Ne tuntuvat oikeasti tekevän iholleni jotakin. Nyt muutaman kuukauden käytön jälkeen minua luultiin 35 vuotiaaksi! Johtuiko sitten kohteliaisuudesta, vai oliko tuotteilla ja meikillä osaa, tiedä se. Itse ainakin olen havainnut ihossani eron luonnonkosmetiikan ja synteettisen kosmetiikan välillä – ihoni väri on tasaantunut.

Hinta: 28 €/ 30 ml, TwistBe

Plussat: Hyvä pipetti, jolla ottaa sopiva määrä. Kasvoista tulee hyvinvoivan näköiset hetkessä. Meikki levittyy kauniisti päälle. Hyvä talviaikaan.

Miinukset: Liikaa annosteltuna sai oman ihoni tuottamaan muutaman finnin. Maltilla käytettynä talvella toimii ellei ihosi ole kuiva. Kuivalle iholle saattaa toimia hyvin myös kesäkaudella.

MP: 3/5

Juice Beauty Prebiotix

Juice Beauty Prebiotix

Lupaus: “Ihon hehkun herättävä, antioksidanttinen C-vitamiiniseerumi silottaa, kosteuttaa, kirkastaa ja tasapainottaa ihoa. Korkea 20 % C-vitamiinipitoisuus!

Soveltuu parhaiten yli 20-vuotiaille. Ei sovellu rosaceasta kärsiville tai C-vitamiinille herkille henkilöille.”

Hinta: 68 € / 27 ml, Naturelle

Nestettä helppo annosteltava pumppumekanismin avulla. Väri oranssi. Ehkä vähän tuo kasvoilleni väriä. Helppo levittää ja imeytyy nopeasti.

Plussat: imeytyi hyvin iholle. Kevyempi koostumus kuin kahdella muulla öljypohjaisella seerumilla. Oma ihoni on herkkä, mutta ei reagoinut tähän.

Miinukset: Tuoksu ei miellyttänyt. Ei sovi kaikille ihotyypeille. Oma ihoni on aika herkästi reagoiva, joten käytän tämän loppuun, mutta en jatkossa osta, varmuuden vuoksi.

MP: 3/5

Katso videoesittely tuotteista täältä:

Etsin vielä sitä yhtä täydellistä!

Lisää kasvoseerumeista täältä.

Share on Social Media