Erikoistuotteet,  Luonnonkosmetiikka

Haista harmonia!

 Aromastick Balance Natural inhaler

Lupaus: tasapainottaa mieltä. Tyyneyttä, harmoniaa ja tasapainoa. “Nenäinhalaatiopuikko. Aromastick Balance tuoksupuikossa on tasapainottava tuoksu mielen tyyneyteen. Inhalaatiopuikko on kehitetty jokapäiväisiin stressaaviin tilanteisiin, jotta mieli ja keho voivat toimia tasapainossa. Balance tuoksupuikko sisältää luomulaatuisia piparminttu-, sypressi-, geranium- ja inkivääriöljyjä. Hengitys jolla vaikutat! Välittömästi.”

Hinta: 8,90 € / 0,8 ml, YA

Tuoksutikku, jota sniiffaamalla olo tasapainottuu. Tuote muistuttaa huulirasvatuubia. Tuoksutan puikkoa ja tuntuu kyllä aivoissa saakka. Huomaan vaikutuksen muutamassa minuutissa. Olo tuntuu tasapainoiselta. Tämäpä erikoinen tuttavuus! Tuoksuja on pidetty aiemminkin vaikuttavina ja hienoa, jos ne löydetään ikään kuin uudelleen. Kiinnostukseni herää – Mitä muita tuoksuja tästä löytyykään vaikutuksineen? Tämän Balancen lisäksi samasta sarjasta löytyvät Energy, Focus ja Relax. Jälkimmäistä Relax-puikkoa aion myös kokeilla. Tämä voisi olla apuna stressipäiviin.

Plussat: Tuoksu rauhoittaa. Mielenkiintoinen uutuus. Kulkee näppärästi mukana pienemmässäkin laukussa. Tuoksujen aistit on löydetty uudelleen!

Miinukset: –

MP: 5/5

Tätä tuoksuttelen jatkossakin!

Aromastick
Share on Social Media