Luonnonkosmetiikka,  Meikkivoiteet

Kjaer Weis Liquid Foundation

Lupaus: “Kjaer Weis Liquid Foundation on silkkisen sileä nestemäinen meikkivoide, joka tuo iholle luonnollisen kuulaan ja keskipeittävän lopputuloksen. Meikkivoidetta voi kerrostaa alueilla, joihin kaipaat parempaa peittävyyttä. Täydellinen meikkipohja, joka kestää koko päivän. Meikkivoiteessa on hoitava koostumus, joka sopii kaikille ihotyypeille. Se sisältää kosteuttavaa hyluronihapoa sekä puhtaita nopeasti imeytyviä öljyjä, jotka hoitavat ja ravitsevat niin kuivaa kuin akneenkin taipuvaista ihoa. Lisäksi meikkivoiteessa on ihoa suojaavia ruusunmarjan- ja auringonkukansiemenöljyjä. Spilanthes Acmellan kukkaisuute ja jojobaöljy edistävät ihon kimmoisuutta ehkäisten ikääntymisen merkkejä.”
“Huom! Ravista pulloa hyvin joka kerran ennen meikkivoiteen levittämistä. Pipettipullo annostelee tuotetta tarkoituksella hyvin pienen määrän kerrallaan – et tarvitse riittoisaa koostumusta kuin muutaman pienen tipan.”


Hinta: 59,90 € / 30 ml, House of Organic


Pulloa täytyy ravistaa ennen meikkivoiteen ottamista. Pullossa on aluksi tosiaan vihertävän keltaista ainetta ja ruskeaa ainetta. Pohdin, onko meikkivoide pilalla. Kuvasta ehkä huomaat myös meikkivoiteen epätasaisen värin sekoittamisen jälkeenkin. Onneksi tästä on ohje ravistaa sitä ennen aineen ottamista. Ehkäpä hoitavat öljyt ja väriaine tekevät tämän epämiellyttävän näköisen sekoituksen. Suosittelisin Kjaerille purkkia, josta ei näy läpi. 


Käytän aluksi alla Zuiin primeria. Pelkään ostaneeni floppi-tuotteen. En ole nimittäin vielä löytänyt sitä The meikkivoidetta luonnonkosmetiikasta. Kjaer Weisin cream meikkivoidetta olen kokeillut, mutta siihen en aikoinani ollut tyytyväinen. Aine oli pakkelimaista ja peitti kyllä hyvin, mutta jätti ihon epäsiistiksi. Jopa ihmettelin kyseisen brändin ylistämistä mistä kaikki kehut tulevat? Annan sille uuden mahdollisuuden tämän nestemäisen meikkivoiteen kohdalla. 


Pipetistä tulee yllättävän vähän meikkivoidetta kerralla. Niin tuotekuvauksessa myös luki, mutta ehkä vähän enemmän saisi tulla. Nyt otan pipetillä viisi kertaa tuotetta kämmenelleni. Ensi kerralla kyllä kaadan sitä suoraan pullosta.


Meikkivoide levittyy hyvin. Kokeilen sävyä Paper Thin. Tuote ei ole liian öljyinen, mitä pelkäsin vastaavia tuotteita testanneena. Tuote ei peitä niin hyvin, mitä toivoin, mutta lupaus oli puolipeittävä. Sen sijaan kasvoni näyttävät hyvältä!


Kasvojen iho hehkuu terveyttä ja näyttävät nuoremmilta. Ou jee! Pintajuonteet eivät erotu. Laitan päälle vielä väritöntä Inikan irtopuuteria.


Meikki kestää koko päivän. Se ei keräänny juonteisiin kasvoilla. Kumpa peittävyyttä olisi ihan vähän enemmän…Tämä jää suosikiksi siitä huolimatta, eihän aina saa ihan kaikkea haluamaansa.
Seuraavana päivänä kokeilen meikkivoidetta ilman primeria. Tuote toimii yhtä hyvin. Olen otettu. Tämä syrjäyttää nykyisen meikkivoiteeni. Tervetuloa nuorekas iho =)


Plussat: pitää lupauksensa. Luonnollinen, kuulas ja kestää koko päivän. Kasvot ovat hehkeät.


Miinukset: Kallis. Enemmän peittävyyttä kaipaavan kannattaa käyttää lisänä peiteväriä. Väri ei sekoitu helposti. Pullosta on vaikea saada väritä liian pienellä pipetillä.


MP: 4/5

Tämän tuotteen kohdalla kaikki kehut ovat ansaitut!

Share on Social Media