Luonnonkosmetiikka,  Vartalokuorinnat,  Vartalonhoito

Nyt löytyi viimein toimiva vartalokuorinta

JOIK Organic Sea Buckthorn & Lemon Salt & Sugar scrub Vartalokuorinta

Lupaus: “Tyrni & sitruuna vartalokuorinnan sokeri- ja suolakiteet kuorivat hellävaraisesti mutta tehokkaasti. Tyrniöljy, oliiviöljy, kaakavoi ja sheavoi ravitsee, pehmentää ja edistää ihon luonnollista

uusiutumista.”Hinta: 20 €/ 220 gr, House of Organic


Aikaisemmat kokemukseni vartalokuorinnoista eivät ole hohdokkaat. Öljymäinen kuorinta on aikaisemmilla kerroilla jättänyt pesuhuoneen lattian liukkaaksi. Lisäksi kuorintarakeita löytyy lattian eri nurkista. Tämä on yksi syy siihen, etten ole satsannut vartaloni hoitoon vuosien varrella montaakaan penniä. 

Tuoksu on raikas ja tuotteen koostumus helppo levittää vartalolleni. En ole varma kuuluisiko tuotetta käyttää kostealle vartalolle vai ei, mutta itse käytän kuivalle vartaloniholleni. Rakeita on riittävästi. Kovasta hankauksesta huolimatta ihoni ei siitä kärsi. Tuotetta ei tipu ympäriinsä, vaan se pysyy ihollani ja sitä on helppo levittää. Spa tunnelman tuoksu valtaa kylpyhuoneeni. 
Testaan kylpyhuoneen lattiaa, eikä tuote jätä sitäkään liukkaaksi, kas kummaa. Lopuksi huuhdon tuotteen lämpimällä vedellä iholtani. Vartalostani tulee välittömästi ihanan pehmoinen. Tunnustelen jalkojeni ja käsieni ihoa vielä illan mittaan koska tunne on super pehmeä. 


Plussat: Hinta ei ole super kallis. Tuote ei jätä lattiaa liukkaaksi. Ihana tuoksu. Vartalon iho on välittömästi pehmeä ja kuollut ihosolukko ei enää kutita.


Miinukset: En keksi yhtään.


MP: 5/5


Nyt löytyi viimein toimiva vartalokuorinta!

Share on Social Media