Luonnonkosmetiikka,  Meikkivoiteet

Paras meikkivoide

Kjaer Weis Foundation

Kyllä, pitkän etsinnän jälkeen olen löytänyt elämäni rakkauden. Tai siis sen lisäksi elämäni meikkivoiteen. Nimittäin Kjaer Weissin vanhan heilani. 

Vuosia sitten kokeilin tätä, mutta se ei silloin toiminut kolmen kympin kasvoillani. Nyt päätin antaa sille uuden mahdollisuuden nelikymppisenä. Miksi? Uskon, että ihoni on myös muuttunut ja siltä se vaikuttaa testatessani tuotetta jälleen. 

Lupaus: “Monikäyttöinen meikkipohja, jota on helppo työstää joko aivan ohueksi tai tarvittaessa todella peittäväksi. Jättää iholle puolimattaisen, unelmankevyen lopputuloksen, joka pysyy koko päivän. Hoitava koostumus sisältää mm. ihoa pehmentäviä ja kosteuttavia manteli-, jojoba- sekä kookosöljyjä. Sopii kaikille ihotyypeille. Huomaathan, että tämä on täyttöpakkaus aiemmin ostamaasi Kjaer Weis -meikkipohjapakkaukseen.”

Hinta: 48,40 €, Jolie

Kolmenkymmenen kieppeillä kasvojeni iho oli rasvaisempi ja tämä meikkivoide tuntui vain pyörivän ihollani ja liukuvan siitä pois. Se jätti kasvoille meikkivoiteen raitoja. Myös väri, jota tuolloin ostin, oli liian vaalea iholleni. Väri taisi olla Paper Thin. Kolmas miinus tuolloin oli painavasta pakkauksesta. Nykyisin vaihtoehtona on valita kevyempi säilytysrasia.

Nyt “aikuisena naisena” kasvojeni iho on pintakuiva. Ostin myös kasvojeni iholle paremman värin Ethereal. Meikkivoide suorastaan häviää ihooni ja on täysin sama sen kanssa. Ihanaa, vihdoinkin oikea meikkivoideväri. Ne teistä, jotka olette tuskailleet saman asian kanssa löytääksenne oikean värin, tiedätte mikä ilo tähän sisältyy. Välillä olen ostanut liian vaaleaa meikkivoidetta, välillä taas liian tummaa. Kahta väriä en halua ostaa ja sekoitella niitä keskenään sotkemalla itse itselleni meikkivoiteen, joka sopii ihoni sävyyn.

Kjaer Weis Foundation

Kjaer Weis meikkivoiteen värivaihtoehdot ovat Like Porcelain, Paper Thin, Perfection, Delicate, Ethereal, Feathery, Velvety, Flawless, Dainty, Illusion, Just Sheer, Lightness, Silken, Subtlety, Transparent, Weightless

Olen etsinyt meikkivoidetta, jonka tulee olla tarpeeksi peittävä. Lisäksi sen tulee olla oikean värinen ihosävyyni ja lopputuloksen tulee olla loistava. Ei liian meikattu, muttei meikitönkään.

Plussat: Peittää hyvin, mutta on silti ohut. Kasvot eivät tunnu paksun pakkelin peitossa olevilta. Riittoisa. Saatavilla kevyempi pakkaus. Värivaihtoehtoja runsaasti ja ainakin itse löysin viimein omaan ihosävyyni täydellisen.

Miinukset: En keksi.

MP: 5/5

Uusi luottotuotteeni!

Share on Social Media