Akne,  Epäpuhdas iho,  Kuorinnat,  Luonnonkosmetiikka,  Yleinen

Mehukas kuorinta

Juice Beauty Green Apple Peel Full Strength – AHA-happokuorinta

Lupaus: “GREEN APPLE® Peel Full Strength -kuorinta on tehokas hoitolatasoinen AHA-happokuorinta, joka kirkastaa ja tasoittaa ihoasi. Entsymaattisen kuorinnan vaikuttavina ainesosina toimivat ihoa tehokkasti kuorivat, ihonsävyä tasoittavat, pigmenttimuutoksia vähentävät sekä ihoa kiinteyttävät AHA-hapot ja BHA-happo. AHA-happoina toimivat omena-, sitruuna- ja maitohappo. BHA-happoa eli salisyylihappoa saadaan pajun kuoresta. Kuorinnan happopitoisuus on 13-15%. Lisäksi kuorinnan sisältämä A-vitamiini tasoittaa juonteita samalla, kun runsaasti antioksidantteja sisältävä viinirypälesiemenöljy suojaa ihoa vapailta radikaaleilta.

GREEN APPLE® Peel Full Strength -kuorinta sopii kaikille ihotyypeille mutta emme suosittele sitä herkälle tai rosaceasta kärsivälle iholle voimakkaiden hedelmähappojen vuoksi. Tuote soveltuu hyvin aknen hoitoon.”

Hinta: 51 €/ 60 ml, Jolie

Tuotetta on helppo ottaa kädelle. Se on epätavallisen litkuista muihin naamioihin verrattuna. Myöskään kuorintaan liittyviä rakeita ei ole. Levitän kuorintanaamion ohjeen mukaan puhtaille kuiville kasvoilleni. Väri on punakellertävää. Ihollani en tunne mitään erityistä pistelyä tms. jota usein hedelmähappoa sisältävät tuotteet saattavat tehdä. Pesen kasvot tämän jälkeen. Kuivaan kasvot ja tarkkailen, onko naamio tehnyt työtä käskettyään. Sen kuuluisi poistaa kuollutta ihosolukkoa kasvoilta. Edelleen näen leuassani kuivaa ihoa. Muitakaan muutoksia en havainnut ennen ja jälkeen kuorinnan. Tämä tuote ei ihan vakuuta minua tehokkuudestaan tai mistään muustakaan. Kuorinnaltani en halua rajua käsittelyä, mutta odotan, että se poistaa kuolleen ihosolukon mitä varten sitä käytetäänkin. Ei tullut kauppoja!

Juice Beauty kuorinta kasvoille

Plussat: en keksi.

Miinukset: kallis. Ei havaittuja vaikutuksia ihon kunnossa.

MP: 1/5

Share on Social Media