Akne,  Ärsyyntynyt iho,  Herkkä iho,  Ikääntyvä iho,  Luonnonkosmetiikka,  Meikkivoiteet,  Punaisuus

Lauren Brooke Moussemeikkivoide

Lupaus: “Lauren Brooke Cosmetiques SPF 28 meikkivoide on kuivan ja herkän ihon unelma meikkivoide! Se sisältää todella paljon ihoa hoitavia raaka-aineita ja estää tehokkaasti kosteutta haihtumasta iholta. Tämän ansiosta se suojaa ja hoitaa ihoa koko päivän.

Lauren Brooke vedetön moussemeikkivoide peittää tehokkaasti ja pysyy kasvoilla koko päivän, mutta näyttää erittäin luonnolliselta. Koostumukseltaan samettinen moussemeikkivoide levittyy iholle helposti ja tasaisesti jättäen iholle upean pehmeän sekä viimeistellyn pinnan.

Sen avulla onkin helppo luoda peittävä look, joka kätkee alleen ihon värierot ja punoituksen tai käyttää tuotetta ohuelti luonnollisen meikkipohjan luomiseksi.”

Hinta: 39,90 €, TwistBe

Lasipurkki painaa jonkin verran, joten matkoilla ei kantamuksena kevyemmästä päästä. Kokeilin sävyssä Neutral 20. Voide sulaa ihoon hetkessä. Levitän tuotetta sormen päällä. Jo pieni määrä riittää. Lisään Alima Puren mineraalipuuteria päälle saadakseni kiiltoa pois koska ihoni alkaa herkästi kiiltämään päivän aikana.

Sormilla levittäessä meikkivoide rullautuu ikäviksi murusiksi ympäri kasvoja. TwistBen sivuilla oli vinkki levittää meikkivoide tästä syystä siveltimellä. Testaan sivellintä eikä silloin tosiaan rullautumista tapahdu. Tämä tuote tuntuu ainakin omalla ihollani hyvin öljyiseltä. En pidä siitä kuinka rasvainen se on. Ehkä rasvaisuus johtuu hoitavista aineista jolloin on helpompi asia hyväksyä. Ikäväkseni huomaan, että puuteria päälle levittäessä, meikki voide lähtee myös liikkeelle. Tämä ärsyttää minua. Meikkaamisen ei pitäisi olla näin työlästä.

Kesällä tämän kanssa saattaa olla haasteita koska silloin iho alkaa muutenkin helposti kiiltämään. Sävy on oikein hyvä. Tuoksu on myös ihana. Purkki on riittoisa. Katson, jos alkaisin tottua tähän rasvaiseen olemukseen. Muutoin tykkään tästä tuotteesta sillä se on erittäin puhtaaksi luokiteltu ja sisältää runsaasti hoitavia aineita sekä ei kuormita ihoa. Mutta eikö kaikki kosmetiikka pitäisi olla puhdasta ja turvallista käyttää?

Plussat: Levittyy helposti. Toimii kuivalle iholle loistavasi. Tuotteessa on ihana tuoksu. Erittäin riittoisa.

Miinukset: Öljyinen koostumus on ehkä vähän liikaa (ainakin kesällä). Peittävyys ei ole yhtä hyvä kuin Kjaer Weissin vastaavalla tuotteella. Vaatii puuteria päälle sillä kasvot kiiltävät voimakkaasti. Lisäksi puuteria levittäessä meikkivoide lähtee liikkeelle eikä pysy kasvoilla. Ilman sivellintä levittäessä rullautuu murusiksi.

MP: 3/5

Share on Social Media