Ärsyyntynyt iho,  Herkkä iho,  Kasvovedet,  Kuiva iho,  Luonnonkosmetiikka,  Samea ja väsynyt iho

Esse Toner -Suojaava Kasvovesi

Lupaus: “Kätevään suihkepulloon pakattu Esse kasvovesi täydentää puhdistusrituaalin elvyttämällä ja suojaamalla ihoa sekä parantamalla ihon kuntoa. Varmistaa ihon pH:n tasapainotuksen tasolle 4.5, joka on suositeltava pH-arvo hyödyllisten mikrobien kasvulle. Luonnonvaraisesti kasvavan Rooiboksen uute sisältää korkeita määriä antioksidantteja ja sillä on suojaavia, tulehduksenvastaisia ja ihon ikääntymistä hidastavia vaikutuksia. Oliivinlehtiuute taistelee ilmansaasteiden haitallisia vaikutuksia vastaan ja suojaa ihoa auringon aiheuttamilta vaurioilta. Valmistelee ihoa muita hoitotuotteita varten ihoa kosteuttaen. Sopii kaikille ihotyypeille.”

Hinta: 30,10 €, Jolie

Suihkautan kasvovettä vanulappuun. Yllätyn koska vesi on punertavaa. What?! Pyyhin kasvoni sillä. Iho tuntuu kosteutetulle. Yhtä raikasta tunnetta se ei tuo, mitä Joikin kasvovesi. Käytän tätä aamulla ainoana puhdistajana yön jälkeen ja lisään sitten seerumin ja kasvovoiteen. Illalla pyyhin Essen kasvovedellä kosteutetulla lapulla puhdistusaineen jälkeen vielä loput meikin rippeet pois kasvoilta. Kasvovesi tuntuu miellyttävältä ihollani.

Pohdin ja ehkä vähän liikaakin analysoin sitä, että jos minulla on valkoinen paita päällä ja suihkautan pullosta vettä kasvoillani, niin värjääkö osa ohisuihkutettavista pisaroista paitani punertavaksi sieltä täältä? No, käytän joka tapauksessa vanulappuja varmuuden vuoksi. Mitä tästä tuotteesta nyt sanoisin? Ihan perus kasvovesi. Tuotekuvauksessa oli mainittu sen pitävän kasvojen ihanteellisen PH arvon tasapainossa ja tämä ajatus tuntuu hyvältä, vaikka en voi sitä tässä yhteydessä todeta pitääkö lupaus paikkansa. En omista PH arvon mittaavaa paperia. Ei huonoa sanottavaa eikä sen kummemmin ylistettävää. Punaisen värin takia pitäydyn jatkossa värittömissä vesissä koska ovat varmempia suihkutettavissa myös vaaleat vaatteet päällä.

Plussat: toimii hyvin kasvovedestä.

Miinukset: punertava väri. Aika kallis kasvovedeksi.

MP: 4/5

Share on Social Media