Highlighterit,  Kuiva iho,  Luomivärit,  Luonnonkosmetiikka,  Samea ja väsynyt iho

Champagne, champagne for everyone!

Zao highlighter 310 Pink Champagne

Lupaus: “Sävy Pink Champagne aivan kaikille, jättäen kauniin luonnollisen lopputuloksen. Tätä highlighteria on helppo käyttää ja sitä riittää pieni määrä ilmavalla siveltimellä levitettynä.

Koostumus on riittoisa, helposti levittyvä ja sileä. Tämä highlighter ei ole perinteisen puuterimaisen korostuspuuterin oloinen eikä jätä ihoa kuivan tuntuiseksi. Tämä takaa kauniin lopputuloksen. 

Käytä Zao Shine-Up highlighteria korostuksiin poskipäille, otsalle, nenälle ja kulmaluulle. Voit käyttää sitä myös luomivärinä tuomaan valoa ja kirkastamaan katsetta.

Zao Shine-Up Powder highlighter on valmistettu laadukkaista kasviperäisistä raaka-aineista ja sisältää runsaasti ihoa hoitavaa ja kosteuttavaa skvalaania ja pellavansiemenöljyä.”

Hinta: 29,90 €/ 9g, TwistBe

Olen käyttänyt rms highlighterini loppuun. Se on niin mahtava tuote, etten usko löytäväni sille kilpailijaa. Zaon highlighteria oli käytetty somessa eräässä videossa. Mahtaisiko siitä löytyä minulle uusi tuttavuus. Voisin ostaa taas rms:n, mutta koska olen utelias ihminen, päätän antaa myös muille mahdollisuuden. Ostaako vai eikö ostaa? Pelkään, että tämä on floppi ja rahani menevät hukkaan. Lisään sen siitä huolimatta ostoskoriini ja odottelen pakettia.

Sieltä se tuli. Avaan paketin ja hohde tuotteessa on heti kaunis. Kokeilen sitä kasvojeni korkeimpiin kohtiin. Onpas se nätti. Pian olen laittanut sitä kaikkialle kasvoilleni, mihin se nyt vain soveltuu eli poskipäät, kulmaluu, silmät ja ylähuuli. Ihastelen sitä päivän aikana peilistä missä vain kävelen kauppakeskuksessa tai työpaikan vessassa.

Tämä on paljon edullisempi verrattuna rms:n tuotteeseen. Lisäksi tätä on paljon enemmän. Zaon highlighteria ei tarvitse paljoa sutaista, kun saat jo mahtavan efektin kasvoillesi. Ihoni ei ole enää nuori. Usein varoitellaan, ettei highlightereita kannattaisi vanhemmalle iholle käyttää koska se ei sitä imartele toisin kuin mattasävyt. Tämä kyllä imartelee omaa ihoani tarjoten sille tervettä hehkua. Kyse ei ole kuitenkaan ysärien glitteristä, vaan kauniista hehkusta. Ja viis suosituksista, käytetään meikkiä ja glitteriä koko sydämen pohjasta, jos siitä tulee hyvä mieli itselle!

Sorry rms, mutta nyt tuli uusi ihastus, joka vei mun jalat alta.

Plussat: levittyy hyvin. Laadukkaan oloinen. Hinta-laatu kohdillaan. Kaunis lopputulos.

Miinukset: en keksi.

MP: 5/5

Share on Social Media