Hoitoaineet,  Luonnonkosmetiikka,  Shampoot

Be.Bare Life – Mixed Minis Hair

Luonnonkosmetiikan hiustenhoitosetti. Sisältää 2 kpl minishampoopalaa ja 2 kpl minihoitoainepalaa.

Lupaus: “Ympäristöystävälliset ja toimivat shampoopalat nyt käytännöllisessä minikoossa! Helppo ottaa mukaan matkalle tai treeneihin. Minisetti on myös oiva tapa tutustua be.bare-tuotteisiin vaikka yhdessä ystävän tai puolison kanssa.

Valmistettu laadukkaista, luonnonmukaisista raaka-aineista. “

Hinta: 7 € tarjous/ 2×2, Naturelle

Näitä minituotteita halusin testata matkustamista silmällä pitäen. Matkoillani haluan selviytyä mahdollisimman pienillä kantamuksilla. Tästä syystä nämä mini shampoo- ja hoitoainepalat saivat täyden huomioni ja päätin tilata ne.

Kokonsa puolesta nämä minipalat sopisivat itsetehtyyn joulukalenteriin. Hoitoainepala tuoksuu ihanalta, shampoopala ei tuoksu oikeastaan miltään ihmeelliseltä.

Shampoopalaa joudun hieromaan enemmän hiuksiini. Olen aikaisemmin kokeillut luonnonkosmetiikan shampoopalaa ja se toimi ihan mukavasti. Tämä kuitenkin ei mielestäni liukene veden kanssa niin hyvin. Haluan, että shampoo vaahtoaa hiuksissani ja tunnen, että se oikeasti puhdistaa. Suihkussa shampoopesun jälkeen hiukset tuntuvat kuivilta ja karheilta.

Otan hoitoainepalan käyttööni. Vaikka hieron sitä, kuinka shampoopalan jälkeisiin karheisiin hiuksiini, se ei paranna hiusten rakenteen tuntua. Lisään tässä tapauksessa hiusnaamion latvoihin, jotta kutrit parempaan kuosiin. Tämä voisi sopia lyhyille hiuksille, lapsille tai miehille, mutta pitkille hiuksille hoitoainepala ei riitä niitä hoitamaan. Shampoopala teki hiukset liian karkeiksi enkä pitänyt siitä, että jouduin hankaamalla hankaamaan palaa hiuksiini. Pesukokemus oli enemmänkin työläs kuin nautinnollisen rentouttava. Hätävarana matkoille tämä voisi sopia. Hätävaraksi nämä itselleni jätänkin.

Plussat: Ihana tuoksu hoitoainepalassa. Ei tuota roskaa tai tyhjiä purkkeja mukana kannettavaksi.

Miinukset: hiukset jäävät karhean tuntuisiksi. Koen liian työlääksi hiustenpesun tällä.

MP: 1/5

Share on Social Media