Ikääntyvä iho,  Kasvonaamiot,  Luonnonkosmetiikka,  Samea ja väsynyt iho,  Yleinen

Kaktusta naamariin

Whamisa Cactus Soothing & Lifting Prickly Pear Pack – Kaktus Kasvonaamio

Lupaus: “Tuoreesta kaktusviikunasta ja kaktusviikunan hedelmistä valmistettu antioksidanttinen kasvonaamio ravitsee herkkää, sameaa ja väsynyttä ihoa tehden siitä heleän ja täyteläisen! Ferulahappo vahvistaa kaktusviikunan antioksidanttisia vaikutuksia ja yhdessä alfabisabololin ja adenosiinin kanssa ehkäisee juonteita, pigmenttimuutoksia ja ihon rakenteen epätasaisuuksia.”

Purkki on suuri, joten hinnalla saa paljon naamiota. Naamioaine on läpinäkyvää ainetta. Levitä puhtaille kasvoilleni naamion ja se alkaa välittömästi kirvelemään, etenkin poskista. Pesen sen pois. Pidän välipäivän ja kokeilen naamiota uudelleen. Jälleen sama reaktio ja myös otsaa alkaa kirvelemään. Kaktusnaamio kirvelee kuin kaktuksen piikit painettaisiin kasvoilleni. Kasvoni iho tuntuu kuin se olisi tulessa. Pesen naamion äkkiä pois. Sattuu todella paljon. Laitan rasvaa iholleni, mutta se ei auta. Pyyhin rasvan pois ja laitan rauhoittavaa seerumia. Se viimein helpottaa tukalaa oloa.

En tiedä, mikä ainesosa naamiosta tämän aiheutti, mutta en jatka tuotteen käyttöä enkä uskalla suositella sitä muillekaan. Tuotelupaus väitti naamion sopivan herkälle iholle, mutta ainakaan minun ihoni ei siitä nauttinut.

Whamisa cactus mask
Whamisa cactus mask

Hinta: 32,90 €/ 100g, Jolie

Plussat: Kosteuttaa ihoa aluksi.

Miinukset: Kirveli poskista ja nenänpielistä.

MP: 0/5

Share on Social Media