Herkkä iho,  Ikääntyvä iho,  Kasvovedet,  Kuiva iho,  Luonnonkosmetiikka,  Yleinen

Evolve Daily Defence Moisture Mist kasvovesi

Lupaus: “Prebioottinen Daily Defence kasvovesi tehokosteuttaa ihoa hyaluronihapon ansiosta ja suojaa ennenaikaiselta ikääntymiseltä antioksidanttien voimin.

Evolve Daily Defence kasvovesi sopii myös meikin kiinnitykseen ja sitä voi hyvin lisäillä iholle päivän mittaan virkistämään. Hienojakoinen suihkaus ei sotke meikkiä ja levittyy iholle ihanan tasaisesti.

Raikas appelsiininkukan ja ruusun tuoksu, joka tulee tuotteen pohjana käytetyistä kukkaisvesistä. Vegaaninen ja hajusteeton, sopii loistavasti myös raskauden aikana käytettäväksi.”

Hinta: 27 €/ 100 ml, TwistBe

Pullossa on metallinen kierrekorkki ja mukana erillinen suihkepumppuosa. Mikäköhän on syynä, ettei suihkemekanismi ole heti kiinni pullossa? Luonnonkosmetiikkaan liittyy usein myös muu kestävän kehityksen ominaisuus kuten työntekijöiden kunnolliset työolosuhteet, riittävä palkka ja luontoa kuormittamaton pakkaus. Tästä syystä kummastelen miksi pullossa metallinen korkki, joka kuitenkin heti heitetään pois.

Suihkautan kasvovettä. Se raikastaa kasvot heti. Testaan toimiiko kasvovesi meikin päällä, kuten lupaa. Suihkautan muutaman kerran ja kyllä toimii. Meikki ei valu tai sotkeudu. Kasvovesi toimii suihkautettuna tai ottamalla sitä vanulapulle ja pyyhkimällä kasvot. Olen jonkin aikaa käyttänyt kasvovettä. Se ei ärsytä ihoa. Varsinkin vanulapulla aamulla pyyhkiessäni kasvot sillä, puhdistaa se ja herättää kasvojeni ihon uuteen aamuun. Uskon, että kesällä tämä voi virkistää hellepäivinä meikin päälle suihkutettuna.

Plussat: Monikäyttöinen – Toimii ennen meikkiä sekä päivän aikana virkistämään kasvojen ihoa. Ei ärsytä ihoa.

Miinukset: Kestävän kehityksen kannalta en ymmärtänyt miksi erikseen metallikorkki jonka voi vaihtaa suihkesuuttimeen. Miksi ei valmiina suihkesuutinta kiinni jolloin erillistä metallikorkkia ei tarvitse valmistaa lähes heti pois heitettäväksi.

MP: 5/5

Lisää kasvovesistä täältä.

Share on Social Media