Luonnonkosmetiikka,  Meikit,  Meikkivoiteet

Zuii Organic LUX Flawless Liquid Foundation meikkivoide

Lupaus: “Zuii Organic Lux Flawless Liquid Foundation meikkivoide tarjoaa voimakkaan peittävyyden tasaisella ja luonnollisella lopputuloksella. Meikkivoiteen sisältämä keltasoihdukin mehu auttaa lisäämään kollageenin tuotantoa ja kiinteyttämään ihoa.”

Hinta: 44,90 €/ 30 ml, Lyko

Zuii meikkivoide

Tuote on ulkonäöltään ylellinen. Korkki avautuu kääntämällä ja kullanvärinen pumppumekanismi työntyy esiin. Meikkivoidetta on helppo annostella haluamani määrän.

Kokeilen tuotetta alla olevan päivävoiteen päälle. Tuote jämähtää helposti kasvoilleni ja saan työstää sitä jonkin aikaa saadakseni tasaisen lopputuloksen. 

Seuraava yritykseni on päivävoiteen lisäksi käyttää alla öljypohjaista kasvoseerumia, joka toivon mukaan estää meikkivoiteen jämähtämisen. Sen se tekeekin eikä meikkivoide tällä kertaa jämähdä iholleni, mutta ikäväkseni nyt meikkivoide alkaa rullata iholla ja pieniä murusia tippuu kasvoiltani. Voi ei! 

Tuote lupaa voimakkaan peittävyyden, mutta saan aikaiseksi vain kevyen peitettävyyden. Yritän turhaan kerrostaa peittävyyttä lisäämällä meikkivoidetta kasvoilleni. Tuote muistuttaa enemmän sävyä antavaa päivävoidetta. Olen pettynyt.

Plussat: Kaunis pullo. Toimiva mekanismi pullossa. Värisävyjä löytyy suomalaiselle vaalealle iholle.

Miinukset: Lupauksestaan huolimatta ei peittänyt kuten vastaavat synteettiset meikkivoiteet vastaavalla lupauksellaan. Tuote on kallis ja nyt hinta-laatusuhde ei mielestäni kohtaa. 

MP: 1/5

Tämä meikkivoide lähtee kiertoon.

Share on Social Media